Çalışma Odası Dekorasyonu - Ellasanat

Çalışma Odası Dekorasyonu  - Ellasanat

Çalışma odalarına yapılan dekorasyonlar özenle seçilmeli ve titizlikle hazırlanmalıdır. Çalışma odalarında insanlar meşgul olup çalışacakları için kullanılan dekoratif objeler seçilirken bunlar göz önünde bulundurulmalıdır. Göz alıcı olmayan, göz yormayan aksine kişileri çalışma iten ürünler seçilmelidir. 

Örneğin çalışma odalarına büyük saat koymak oldukça yanlıştır. Ya da teknolojik herhangi bir eşya, örneğin bilgisayar gibi ürünlerin de konulmaması gereklidir. Onun yerine kişileri psikolojik olarak olumlu etkileyip, sakinleştirici nitelikte ürünler konulabilir. Bu tür dekoratif objeler olarak biblolar örnek gösterilebilir. Çalışma masası süsleri ile odalarınızı çok daha şık hale getirebilirsiniz.

 

Çalışma Odası Dekorasyonu Yapılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

  • Çalışma odası dekorasyonu yapılırken sadelik baz alınmalıdır. 
  • Göz yorucu ürünler kullanılmamalıdır.
  • Çok renkli ürünlerden ziyade gold, silver gibi klasik ama şık renkler kullanılmalıdır.
  • Absürt ve abartı ürünlerden uzak durulmalıdır.
  • Çalışma odasının büyüklüğüne göre ürün seçimleri yapılmalıdır.

 

Çalışma Odası Dekorasyon Ürünleri

 

Çalışma odası bibloları seçilirken sade olanlar  seçilmelidir. Fakat sadelik, demodelik, sıkıcılık demek değildir. Hem sade hem de şık ürünleri çalışma odalarına koyabilirsiniz. Örneğin Atlı vazolar kullanabilirsiniz. 

Siyah ve beyaz rengi olan bu atlı vazoların içerisine solmasından hoşlanmıyorsanız yapay çiçeklerden, isterseniz de gerçek çiçeklerden koyabilirsiniz. Siyah vazonun içerisine nergis koyarak hem şık hem de sevimli bir görüntü elde edebilirler. Bu görüntü hem göz yormayacak hem de çok şık duracaktır.

Bir diğer çalışma odası ürünleri olarak Üçlü Satranç heykelleri sunulabilir. Lakin bu satranç takımını geniş bir çalışma odasına sahipseniz kullanmanız önerilir. Çünkü satranç takımının ölçüsü şu şekildedir: 

Şah Ölçü: Yükseklik 40.5 cm x Genişlik 13 cm

Vezir Ölçü: Yükseklik 37 cm x Genişlik 12 cm

At Ölçü: Yükseklik 27 cm x Genişlik 14.2 cm olarak dizayn edildiği için daha geniş alanlara koymanız daha uygun olacaktır. Görüntüsüyle birlikte tam olarak çalışma odası dekorasyon ürünlerinden bir tanesidir.

 

Çalışma Odasında En Çok Tercih Edilen Biblolar & Heykeller

 

Çalışma odası süs eşyaları tercih edilirken genellikle sade ve şık olanlar kullanılır. Bu yüzden belli başlı ürünler sıklıkla tercih edilmektedir.

  • Dünya Heykelleri

Göz yorucu olmayan, çok şık duran dünya heykelleri çalışma odalarına çok uygun durmaktadır. Bu dünya heykeli özel olarak tasarlanmıştır.

  • Hayvan Heykelleri

Hayvan heykelleri çalışma odalarında sıklıkla tercih edilenler arasında yer alır. Örneğin Bilge Baykuş heykelleri buna örnek gösterilebilir.

  • Mitolojik Heykeller

Oldukça şık olan mitolojik heykeller sayesinde çalışma odanızı güzelleştirebilirsiniz. Hermes, Achilles gibi kahramanların heykellerine çalışma odanızda yer vermek isteyebilirsiniz.

 

Çalışma Odası Bibloları Fiyatları

Her bütçeye uygun olarak üretilen biblolar, alıcılara bir yük olmamaktadır. Çalışma odası biblo fiyatları herkesin bütçesine uygun olarak tasarlanmıştır. Üstelik yeni yıla özel birçok üründe indirim olmasıyla birlikte birden çok ürünü alarak odanızda kullanabilirsiniz.
 
Etiketler: çalışma masası dekorasyonu
Şubat 01, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı