Evinize Gotik Bir Hava Katacak Biblolar- Ellasanat

Evinize Gotik Bir Hava Katacak Biblolar- Ellasanat

Evinize Gotik Bir Hava Katacak Biblolar

Evinizi dekore etmek istiyorsanız, farklı ve enteresan aynı zamanda ilgi çekici ürünler ile süslemek istiyorsanız gotik biblolar tam size göre. Evin hangi köşesinde olursa olsun muhteşem bir hava katarak gelen her misafirinizin nereden aldığınızı soracağından emin olabilirsiniz. Gotik sevenlerin gotik biblolar ile evini süsleyebileceği, hayvan bibloları sevenlerin hayvan biblosuna sahip olabileceği birden çok biblo modeline sizler de sahip olabilirsiniz. 

Gotik biblolar sayesinde evinizin havasını tamamıyla değiştirebilir, çok daha şık ve havalı bir görüntü kazandırabilirsiniz. İç mekân tasarımlarından hoşlanıyorsanız ve uğraşmayı seviyorsanız özellikle bu tür gotik biblolar ile uğraşmayı çok seveceksiniz. Birden fazla seçeneğiniz olacağı gibi seçerken de kararsız kalabilirsiniz.

 

Biblo Yaparken Kullanılan Maddeler

Ev dekorasyonları arasında en çok beğenilen  bibloların yapımında özel ürünler kullanılır. Her biblo ayrı ana malzemeden oluşur. Bu ana malzemeler bibloların yapı taşıdır.

  • Ahşap 
  • Cam 
  • Deri 
  • Taş 
  • Çamur
  • Seramik 
  • Metal 

Birden çok malzemeden biblo üretimi gerçekleştirilebilir. Bibloların ana malzemesi temin edildikten sonra istenilen ürün çalışmasına başlanarak biblo üretimi gerçekleşir.

 

Mitolojik Biblolar

Antik Mısır, Roma, Yunan ve Latin mitolojisini seven, takip edenlerin oldukça beğeneceği mitolojik biblolar evinizin bir köşesinde çok şık bir görüntü kazanacak. Mitolojide müziğin, sanatların, Güneş'in, ateşin ve şiirin tanrısı olan Apollo'dan, Diana, Olimpos Tanrısı Zeus, İsis, Hermes ve Afrodit gibi birçok mitolojik ürüne evinizde yer verebilirsiniz. 

Aynı zamanda Mısır Firavun heykelinden, Antik Mısır heykellerine kadar biblolara evinizde yer verebilirsiniz. Bu sayede hem geçmişten günümüze kadar uzanan mitoloji tarihini yaşamaya devam ettirerek evinize gotik bir tarz katabilirsiniz.

 

Hayvan Bibloları

Hayvan severseniz ve evinizde bu tür hayvan biblolarına yer vermek istiyorsanız hayvan bibloları tam size göre. Hem bahçenize hem de evinizin içerisine koyabilirsiniz. Bulldog, Golden cinsli hayvan biblolarını bahçenize koyduğunuz zaman geceleri hem yabancı hayvanların hem de yabancı insanların gelmesini engelleyen küçük çaplı bir koruyucu görevi de alabilir.

Bilge Baykuş bibloları, Panter bibloları, Yatan Kurbağa bibloları gibi birçok hayvan biblosunu evinizde sergileyerek asil bir hava katabilirsiniz. Özellikle panter biblosu görünümü ve rengiyle adeta gotik bir hayvan biblosudur. Birçok boyuta sahip olan hayvan biblolarınız nerede sergilemek istiyorsanız o ortama uygun boyutta ve renkte seçebilirsiniz. 

 

Dekoratif Biblolar

Dekoratif objeler ile evinizi süsleyebilirsiniz. Aralık ayına giriş yapmamızla birlikte yılbaşı temalı biblolar alarak evinize yeni yıl görünümü katabilirsiniz. Özellikle muhteşem Çam Ağacı biblosunu evinizin başköşesine koyarak çok şık bir görünüm sağlayabilirsiniz. 

Dekoratif biblolar arasında bir diğer şık tasarım olan Çerçeveli Adam bibloları, Buda Kadın heykeli ve Yoga Yapan Kızlar gibi ürünler ile de evinizi taçlandırabilirsiniz. Ev dekorasyonu oldukça önemli olduğu için özenerek, kaliteli ürünler ile süslenmelidir. Seçeceğiniz tüm bibloları koltuk takımlarınıza, evinizin ana tema rengine uygun olarak seçerseniz biblolarınızı yerleştirdiğiniz zaman çok daha bütün halinde duracaktır.

Saymış olduğumuz tüm bibloların ama malzemesi polyester olup üretilecek en kaliteli ürünlerle en iyi koşullarda üretilmiştir. Bu sayede her bir biblo ayrı ayrı bir güzelliğe sahiptir. Detaylara inildikçe bariz şekilde görülen ince işçilikler de gözden kaçmamaktadır. 

Tüm bu bibloları evinizin en güzel köşelerinde sergilemek de en az biblolar kadar önemlidir. Görünecek, arkada kalmayacak alanlara koymanız oldukça önem arz eder. Bu tür bibloları aynı zamanda hediyelik biblolar olarak da arkadaşlarınıza verebilirsiniz.

Etiketler: gotik biblo
Şubat 04, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı