Yeni İşe Başlayan Arkadaşlarınız İçin Hediye Önerileri - Ellasanat

Yeni İşe Başlayan Arkadaşlarınız İçin Hediye Önerileri - Ellasanat

Yeni işe başlayan arkadaşlarınıza moral, motivasyon amacıyla hediye almak isteyebilirsiniz. Sürekli olarak çiçek göndermekten sıkıldıysanız, arkadaşınıza çok daha yaratıcı, kalıcı ve şık bir  hediyesi almak isterseniz doğru adrestesiniz. Klasik çiçek göndermek, yiyecek göndermek yerine çok daha zarif hediyeler ile arkadaşlarınızı mutlu edebilirsiniz. 

 

Yeni İşe Başlayanlara Ne Alınır?

Yeni işe başlayanlara alınabilecek hediyeler arasında biblo almayı düşünebilirsiniz. Bu biblolar klasik, her evde ve her ofiste bulunacak hediyelerin aksine oldukça farklı ve yaratıcı olabilir. 

  • Dünya Ofis Dekorasyonu

Dünya Ofis Dekorasyonu gibi bir biblo aslında her ofiste olması gereken biblolar arasında yer almaktadır. Yeni işe başlayanlara ne alınır derseniz bu dünya biblosu aklınızda bulunabilir. Duruşuyla, dışarıdan görünen sonsuz bir güzelliği ile birlikte ofis masalarında yer alınması gereken önemli bir dekor objesidir.

Arkadaşınıza vereceğiniz bu  yeri hediyesi, oldukça hoşuna gidecek ve masasının en güzel noktasına koyacağından emin olabilirsiniz. Ana malzemesi polyester olan bu dekorasyon objesinin boyutu yükseklik 27 cm x genişlik 14 cm olarak belirlenmiştir. Metalik turkuaz-metalik mavi rengiyle birlikte adeta uyum içerisinde olup çok asil bir hediye olacaktır.

  • Büyük Atlas Biblosu

Duruşu ve asaletiyle özellikle kendi işini kuran arkadaşlarınıza verebileceğiniz en güzel yeni iş hediyesi olabilir. 60 cm yüksekliği ve 28 cm genişliği olan bu bibloya görüp de âşık olmamak mümkün değil. Malzemesinde polyester kullanılan bu biblo üstelik indirimde. Her ofiste bulunması gereken nadir parçalardan biri olan bu büyük ve asil bibloyu arkadaşınızdan önce kendi evinize almak isteyebilirsiniz.

  • Mitolojik Biblolar
  • Şamdan Şeklinde Biblolar
  • Klasik Araba Bibloları
  • Yılbaşına Özel Biblo Seçenekleri
  • Hayvan Figürlü Biblolar

Hediye Seçilirken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Aralık ayının sonlarına yaklaşıyoruz. Haliyle her yer yılbaşı süsleri ve hediyeleriyle dolup taştı. Dilerseniz arkadaşlarınıza işe başlama hediyesi olarak yılbaşı temalı hediyeler de alabilirsiniz. Hem sevimli hem de anlamlı bir hediye olacağı gibi evden çalışan arkadaşlarınızın da evini güzelleştirebilirsiniz.

  • Arkadaşınız en çok hangi tarzları sever
  • Kadın ve erkeklerin tercih edebileceği biblolar nelerdir
  • İşyerinde ofisinin dekorasyonuna en güzel yakışacak biblo ne olabilir

 

Mitolojik Heykeller

İşyerleri için alınabilecek olan mitolojik heykeller oldukça modern görünümleri ile şık bir hediye olabilir. 

  • Büyük Hermes Siyah Gold Çatlatma

Farklı dizaynı ile büyük ofislerde yerini alacak Büyük Hermes Siyah Gold Çatlatma renginin asaletini hikayesinden almış ve hediye seçenekleri arasında sıklıkla tercih edilir. 

  • Leonidas Büyük Dekorasyon

Mitolojik heykeller arasında en gösterişli biblolar arasında gelen Leonidas Büyük Dekorasyon biblosu farklı renkleri ile göz dolduruyor.

  • Büyük Diana Beyaz Gold

Polyester malzemeden yapılan büyük Diana beyaz gold ürünü 55 cm yüksekliğinde 30 cm genişliğindedir. Beyaz sevenler için tercih edilen ürünler arasında gelir. 

 

Dekoratif Biblolar

  • Çam Ağacı Biblosu

Çam ağacı biblosu sayesinde arkadaşınızı çok sevindirebilirsiniz. Yılbaşı koleksiyonları arasında en çok beğenilen ve %40 indirime giren bu çam ağacı biblosuna arkadaşınız bayılacak. Yeni iş hediyesi ne alınır diye sormanıza gerek bile yok çünkü tüm bu biblolar arasından seçim yaparak hediyenizi alabilirsiniz. Yeni işe başlayanlara ne alınır, listeniz arasında çam ağacı biblosuna mutlaka yer vermek isteyeceksiniz.

  • Sakallı Noel Cüce Biblo

Oldukça sevimli ve şık olan bu bibloyu, ilk  günü hediyesi olarak arkadaşınıza verebilirsiniz. İndirimde olan Sakallı Noel Cüce Biblo görüntüsüyle oldukça sevimli olduğu gibi oldukça uygun fiyatta. 27 cm yüksekliğe sahip bu biblo adeta arkadaşınızın evde çalışıyorsa evinin, ofiste çalışıyorsa ofisinin bir köşesine koyacağı çok şık bir hediye olacaktır.

  • Yatan Panter Biblosu

Arkadaşınız eğer ki kişiliğinde gizlediği, derinlerde yatan vahşi bir duygulara sahipse bu hediye tam ona göre. Yatan Panter Dekorasyon biblosu ile adeta ofise ya da bulunduğu iş yerine zarafet katacaksınız. Boyu 39 cm x genişliği 18 cm olan gold rengi panter biblosunu her gördüğünde sizi hatırlayacağından emin olabilirsiniz. Yeni işe başlayanlara ne alınır ikinci olarak, yatan panter biblosu güzel bir seçenek olacaktır.

 

Klasik Araba Bibloları

  • Klasik Araba Gold Dekorasyon

Otomobil tutkunları için en özel hediyeler arasında olan Klasik Araba Gold Dekorasyon bu tarzın en modern görünümlü seçeneklerinden biridir. 

  • Klasik Araba Silver Dekorasyon

Boyu 27,5 cm genişliği ise 12 cm olan Klasik Araba Silver Dekorasyon ofisinde tutkusu olan klasikleri görmekten mutluluk duyacaklara alınabilecek en güzel hediyelerden biridir.

  • Klasik Araba Model 2

Gold ya da silver seçenekleri ile Klasik Araba Model 2 geçmişin özlemini arabalarla gidermek isteyenlere alınabilecek hediyeler arasındadır. 

Tüm bu biblolar oldukça şık ürünler olup yeni  yeri hediyesi için oldukça şık bir ürün olacaktır. Dilerseniz bu biblolar haricinde arkadaşlarınıza saksı, vazo, mitolojik heykeller ya da şamdan alabilirsiniz. Artık yeni iş hediyesi ne alınır listenizi öğrendiğinize göre seçiminizi yaparak arkadaşlarınızı mutlu edebilirsiniz.

Etiketler: yeni işe başlayan arkadaşlara hediye
Şubat 10, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı