Çalışma Masası Hediyeleri -Ellasanat

Çalışma Masası Hediyeleri -Ellasanat

Doğum günü yaklaşan arkadaşlarınıza, yılbaşı hediyesi almak istediğiniz arkadaşlarınıza ya da yeni işe başlayan arkadaşlarınıza alabileceğiniz birçok hediye mevcuttur. Hediye alırken önemli olan maddi değerden ziyade ona hep sizi hatırlatacak manevi değeri daha yüksek bir hediye olmalıdır. İşte yüzden sizlere çalışma masası hediyeleri önermekteyiz. Bu hediye sayesinde arkadaşlarınız sizi hep hatırlayacaktır.

 

Neden Çalışma Masası Hediyesi?

Çalışma masası hediyeleri, arkadaşlarınıza sizi sık sık hatırlatacaktır. Diğer hediyelere oranla çok daha anlamlı bir hediye niteliğindedir.

Arkadaşınız her ders çalıştığında, bilgisayar oynadığında kısacası her çalışma masasına oturduğunda yanı başında duran hediyenizi görerek duygulanacak aynı zamanda sizi hatırlayacaktır. Bu yüzden çalışma masası hediyesi çok anlamlı olacaktır. Ona, yanı başındayım, mesajı vermiş olacaksınız.

 

Arkadaşlarınızın Her Zaman Yanında Olun!

Arkadaşlarınız yeni işe başlarken, doğum günlerinde, sevgiliniz için özel günlerinde her zaman yanında olmanız ilişkinizi kuvvetlendirir. Fakat kimi zaman istenmeyen ya da elde olmayan sebeplerden ötürü arkadaşlar, sevgililer birbirilerinden ayrı kalabilirler. 

Bu süreçte arkadaşınıza sizi hatırlatacak, baktıkça özlemini gidecek bir hediye vermeniz ikiniz için de oldukça anlamlı olacaktır. Küçük biblo hediyeler sayesinde ilişkiniz siz birbirinize uzakta da olsanız devam edecektir.

 

Sizin İçin Seçtiğimiz Biblolar

Birbirinden güzel biblo önerileri;

  • Bilge Baykuş Biblosu

Bilge Baykuş heykeli özellikle arkadaşınıza vereceğiniz anlamlı hediyelik biblo modelleri arasında yer alır. Bilge Baykuş sayesinde arkadaşınızın çalışma odasını güzelleştirebilirsiniz. Yüksekliği 49 cm, genişliği 28 cm olan tema rengi gri ve siyah olan bu ürünü arkadaşınız oldukça beğenecek. Asil bir hediye olduğu gibi baykuş heykeli ile arkadaşınıza kendi gibi asil ve zeki bir hediye aldığınızı söyleyerek onu mest edebilirsiniz.

  • Kitap Okuyan Mask Biblosu

Bu hediyeyi özellikle kitap okumayı seven arkadaşlarınıza alabilirsiniz. Onun ruhunu ve hobilerini yansıttığını söyleyerek teslim edebilirsiniz. Tüm detaylarında emek olan bu biblo arkadaşınızı çok mutlu edecek. Titizlikle hazırlanan Kitap Okuyan Mask Biblosu el emeği ürünler arasında yer alır. Boyu 37 cm, genişliği 20 cm olan bu ürün hem çok yer kaplamayacak hem de çalışma masasında oldukça güzel duracak.

  • Atlı Vazo

 İki farklı rengi olan Atlı bibloyu arkadaşınıza teslim ederken odasının temasına göre seçim yapabilirsiniz. Odasını bilmiyorsanız bile siyah ve beyaz renkler olduğu için her ortama uyum sağlayacaktır. Atlı bibloyu içerisine çiçek koyarak çok daha şık bir görüntü elde edebilirsiniz. Bu vazo diğer hediyelik eşya biblo seçeneklerine oranla daha sevimli bir hediyedir. Bu yüzden ruhu daha çocuksu ve eğlenceli olanlara bu atlı biblo seçeneğini düşünebilirsiniz. Yine boyutuyla çok fazla yer kaplamayacak bu ürünü arkadaşlarınız çok sevecek.

  • Soyut Kuş Biblosu

Özellikle özgür ruhlu, özgürlüğü seven arkadaşlarınıza verebileceğiniz anlamlı bir hediye olacaktır. Siyah, beyaz ve gold renklere sahip olan bu biblo oldukça şık bir hediyedir. Ürün ana maddesi polyester olan, 33 cm yükseklik, 25 cm genişliğe sahip bu hediye diğerlerine oranla biraz daha büyük olsa bile çalışma masalarında duruşuyla adeta asil bir kuş havası verecektir. 

 Tüm bu hediyelik bibloları arkadaşlarınıza vererek yüzlerini gülümsetebilirsiniz. Uzak mesafede bile olsanız kendinizi hatırlatabileceğiniz bu çalışma masası hediyesi onlar için özel bir hediye olacak. Masasının bir köşesinde her baktığında size ait bir parça olması çok hoşlarına gidecek.

Etiketler: çalışma masası hediyeleri
Ocak 28, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı