Bahçeniz İçin 3 Muhteşem Biblo Önerisi

Bahçeniz İçin 3 Muhteşem Biblo Önerisi

Bahçe, insanların günün her vakti çıkıp temiz hava alabileceği, partiler verebileceği ve kafa dinleyebileceği bir alandır. Bu yüzden bahçelerin dekoru aynı ev dekoru yapılır gibi özenle ve titizlikle yapılmalıdır. Bu dekorlar yapılırken bahçenin kapsam alanını daraltmadan, göz yorucu olmayan objeler ile süslemek önemlidir. Bu objeler arasında bahçeye en çok yakışacak ürünler arasında bahçe heykeli gelir. Bahçe heykelleri sayesinde internette gördüğünüz birçok bahçe tasarımına siz de sahip olabilirsiniz.

 

Bahçemizi Neden Biblolarla Süslemeliyiz?

Bahçelerimiz günlük hayatımızda en çok kullandığımız  alanlardır. Sıklıkla kullandığımız için bu ortamı güzelleştirirsek eğer çok daha samimi ve sıcak bir ortam oluşturabiliriz. Çünkü güzel bahçe dekoru güzel sohbetler, güzel vakitler demektir.

Bahçelerinize koyacağınız biblolar sayesinde bahçenizi daha sıcak bir ortama çevirebilirsiniz. Özellikle hayvan heykelleri gibi objeler koyduğunuz zaman çok sevimli olacaktır. 

 

Hayal Gibi Bahçe İçin Olmazsa Olmaz Biblolar

Bahçenizi adeta bir masal diyarına çevirebileceğinizi biliyor muydunuz? Çizgi filmlerde hatta yetişkin filmlerinde bile görüp imrendiğiniz o masalsı bahçelere siz de sahip olabilirsiniz.

  • Masalsı Bir Ortam Yaratın: Bahçenizin bir tarafına Pamuk Prenses heykeli diğer taraflarına 7 cüceleri koyabilirsiniz.
  • Farklı Hayvan Heykelleri Kullanın: İsterseniz Ördek heykelleri ile de bahçenizi taçlandırabilirsiniz. Oturan ya da yatan kurbağa heykellerini de bahçenize koyabilirsiniz.
  • Ananas Heykeli: Ananas heykelleri sayesinde de bahçenize şık bir görüntü kazandırabilirsiniz. Ananas biblolarını özellikle taşlık alanlara koyabilirsiniz. Eğer ki bahçenizde çakıl taşlarının oluştuğu bir alan varsa Ananas heykeli çok şık duracaktır.

 

Golden Köpek Heykeli

Açık kahverengi ve oldukça gerçekçi bir tasarıma sahip olan Golden Köpek heykeli 52 cm yüksekliğe, 40 cm genişliğe sahiptir. Özel olarak üretilen malzemeler sayesinde gerçek bir köpekmiş gibi duracağı için geceleri bahçenizi diğer hayvanlara ve yabancı kişilere karşı da bir koruma sağlayabilir. Bu köpek heykeli, bahçenize hem şıklık verecek hem de size bir nevi korumalık sağlamış olacak. Bu heykeli giriş kapınıza yakın bir kısma koyarsanız çok daha işlevsel olacaktır.

 

Erkek Cüce Heykeli

Cüce heykeli sayesinde bahçenizde resmen bir masal dünyası yaratabilirsiniz. Bu cüce heykelinin ikili hali de bulunmaktadır. Dilerseniz öyle de kullanabilirsiniz. Cüce heykelinizi bahçenizde bulunan yeşilliğin bol olduğu bir kısma koyabilirsiniz. İsterseniz de çimlerin bol olduğu bir alanda bu heykellerden birkaç tane alarak özel bir alan yaratabilirsiniz. Yüksekliği 55 cm, genişliği 22 cm olan bu heykel gold temalı olarak üretilmiştir. Her bir detayı ince işçilikle işlenen bu Cüce heykeli bahçenize çok şık bir görünüm sağlayacak.

 

Erkek Ördek Heykeli

Bahçenizde oldukça sevimli duracak bu ördek heykelini özellikle bahçenizde bir süs havuzu varsa kullanabilirsiniz. Birkaç tane süs havuzuna taşlık yaptırarak bu heykeller ile süs havuzunuzu süsleyebilirsiniz. Bu sayede oldukça şık ve sevimli bir ortam yaratabilirsiniz. Bahçe dekoru için bu tür ördek heykellerini kullanırsanız bahçeniz çok daha sıcak ve masalsı gözükecektir. Yüksekliği 69 cm, genişliği 36 cm, derinliği ise 33 cm olan bu Ördek heykeli sıcak sarı, mavi ve gold renkler ile tasarlanmıştır. 

Bahçe dekorasyonu yapılırken iş tamamıyla sizin hayal gücünüze bağlıdır. Bu noktada yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Örneğin masalsı bir ortam yaratmak için Pamuk Prenses ve Cüce heykelleri kullanabilirsiniz. Kurbağa, ördek heykelleri ile daha farklı bir ortam yaratabilirsiniz. İsterseniz Golden Köpek heykeli gibi heykeller kullanarak da bahçe dekorasyonunuzu hayalinizdeki gibi uygulayabilirsiniz. Tüm bu heykeller ile hayalinizdeki bahçe dekorasyonunu yaratabilirsiniz.

Etiketler: biblo
Ocak 20, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı